MobiWisu – viljelysuunnittelu mobiilisti

Älypuhelimen ja tabletin selaimella käytettävällä MobiWisulla tarkistat nopeasti viljelysuunnitelmasi tiedot ja tallennat viljelymuistiinpanot lohko­kirjanpitoon helposti peltotöiden lomassa. MobiWisulla tehdyt kirjaukset päivittyvät automaattisesti suoraan Wisuun. MobiWisu on Wisun lisäosa ja sen käyttö pohjautuu Wisulla tehtyyn viljelysuunnitelmaan.

Kokeile ja tilaa

MobiWisun ominaisuuksia


 • Viljelymuistiinpanojen tallennus
 • Lohkoaineiston selaus ja muokkaus
 • Lohkokartat ja muistiinpanojen lisääminen kartalle
 • Kasvuston satelliittikuvat ja kasvillisuusindeksi
 • Automaattiset päivitykset
 • Suositeltavat selaimet Chrome, Firefox, Safari
 • Hinta 70 €/vuosi + alv 24%
 • Kokeile veloituksetta

  Ota yhteyttä ja tilaa

  Viljelysuunnitelma ja lohkokirjanpito taskussasi

  MobiWisulla voit nopeasti tarkistaa ja muokata Wisuun tekemäsi viljelysuunnitelman tietoja. Toimenpiteiden ja havaintojen kirjaaminen onnistuu helposti ja kaikki tiedot tallentuvat heti Wisuun. Koska MobiWisua käytetään selaimella, päivittyy ohjelma automaattisesti ja tiedot ovat aina ajan tasalla.

  Karttatiedot MobiWisussa aina saatavilla

  MobiWisulla näet Wisuun noudetun tilasi kartta-aineiston ja voit kirjata merkintöjä kartalle, kun puhelimesi GPS-paikannus on päällä. Myös kasvustojen satelliittikuvat ja kasvillisuusindeksi ovat nähtävissä MobiWisussa.

  Kirjaudu MobiWisuun

  MobiWisuun kirjaudutaan osoitteessa mobiwisu.fi

   

  Asiakkaamme kertovat


  Tilaa Minun Maatilani -uutiskirje!
  Tilaamalla Minun Maatilani -uutiskirjeen saat sähköpostiisi joka kuukausi koosteen ajankohtaisista uutisistamme, oppaistamme ja muista mielenkiintoisista sisällöistä. Voit poistua listalta milloin tahansa.
  Jättämällä meille yhteystietosi hyväksyt tietojesi käyttämisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

  Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

  Minun Maatilani ohjelmistotuki

  puh. 09 8566 5959 / tuki@mtech.fi