Naseva-yhteys

Minun Maatilani -ohjelmiston Naseva-yhteydellä voit kirjata hoidot ja lääkitykset Minun Maatilani -nautaohjelmaan, josta ne siirtyvät Nasevaan. Voit liittää maksuttoman Naseva-yhteyden palveluusi, kun käytössäsi on Perusmoduulin lisäksi Muokattavat raportit-, Maidontuotanto- tai Lihantuotantomoduuli.

Ota yhteyttä ohjelmistotukeen tilataksesi

Minun Maatilani -nautaohjelman kautta Nasevaan kirjatut hoidot näkyvät eläinten eläinkorteilla tai historiaraportin hoitolistassa kirjauspäivää seuraavana päivänä. Nasevaan kirjattuja lääkitystietoja ei Minun Maatilani -ohjelman puolella näy, vaan ne täytyy käydä katsomassa Nasevassa.

HUOM! Syntymä- ja ostoilmoituksen tallennuksen jälkeen voit tallentaa hoito- ja lääkitystietoja Nasevaan vasta seuraavan vuorokauden aikana.

Naseva-yhteyden käyttöönotto

Voit ottaa Naseva-yhteyden käyttöösi, kun käytössäsi on Perusmoduulin lisäksi Muokattavat raportit-, Maidontuotanto– tai Lihantuotantomoduuli. Moduuleja voit ottaa helposti käyttöön Minun Maatilani toiminnosta ”Omat tilaukset” (ylävalikon Ostoskärry-kuvake) ja valitsemalla sieltä toiminnon ”Tuotteet”.

Naseva-yhteyden aktivointi

  1. Avaa Minun Maatilani -ohjelman ”Omat asetukset” (rattaan kuva)
  2. Avaa välilehti ”Tilakohtaiset”
  3. Klikkaa painiketta ”Hoidot tallennetaan Nasevaan”
  4. Klikkaa painiketta ”Tallenna”

Hoidon ja lääkitysten lisääminen

Tilaa Minun Maatilani -uutiskirje!
Tilaamalla Minun Maatilani -uutiskirjeen saat sähköpostiisi joka kuukausi koosteen ajankohtaisista uutisistamme, oppaistamme ja muista mielenkiintoisista sisällöistä. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Please verify that you are not a robot

Jättämällä meille yhteystietosi hyväksyt tietojesi käyttämisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Minun Maatilani ohjelmistotuki

puh. 09 8566 5959 / tuki@mtech.fi