Poimuri – puutarhatiloille

Poimuri on puutarha- ja marjatilojen tarpeisiin suunniteltu Minun Maatilani Wisu -ohjelmiston lisämoduuli. Poimurilla voit helposti tallentaa lohkoilta poimittujen tuotteiden määrät kiloittain tai koreittain sekä seurata työntekijöiden työaikoja.

Tilaa ohjelma

Poimurin ominaisuuksia


 • Kerättyjen kasvi- ja marjamäärien seuranta
 • Työtuntien ja työntekijöille maksettavien palkkojen määrien seuranta
 • Raportit esimerkiksi lohkokohtaisista poiminnoista
 • Poimittujen kasvien määrien kirjaus myös viivakoodinlukijaa käyttäen
 • Suositeltavat selaimet Chrome, Firefox, Safari
 • Hinta 95 €/vuosi + alv 24%
 • Poimurilla tehdyt kirjaukset tallentuvat ohjelmaan kasvulohkoittain. Raporteilta voit helposti seurata lukuja myös työntekijöittäin tai kasvilajeittain – ja jopa lajikkeittain. Poimintojen kirjaamisessa voi käyttää apuna työntekijäkohtaisia viivakoodeja. Poimurin lisenssiin kuuluu pääkäyttäjän lisenssi sekä viisi työntekijän lisenssiä. Pääkäyttäjän lisenssillä hallinnoidaan Poimurin lohko- ja työntekijätietoja. Työntekijän rajatuilla oikeuksilla voi ainoastaan kirjata poimintoja sovellukseen.

  Poimuri-lisämoduulin käyttöönotto edellyttää, että Minun Maatilani Wisu -viljelysuunnitteluohjelma on tilalla jo käytössä.

  Tilaa Minun Maatilani -uutiskirje!
  Tilaamalla Minun Maatilani -uutiskirjeen saat sähköpostiisi joka kuukausi koosteen ajankohtaisista uutisistamme, oppaistamme ja muista mielenkiintoisista sisällöistä. Voit poistua listalta milloin tahansa.
  Jättämällä meille yhteystietosi hyväksyt tietojesi käyttämisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

  Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

  Minun Maatilani ohjelmistotuki

  puh. 09 8566 5959 / tuki@mtech.fi