Poimuri – marjatiloille

Poimuri on marjatilojen tarpeisiin suunniteltu Minun Maatilani Wisu -ohjelmiston lisämoduuli. Poimurilla voit helposti tallentaa lohkoilta poimittujen marjojen määrät kiloittain tai koreittain sekä seurata työntekijöiden työaikoja.

Tilaa ohjelma

Näin hyödyt Poimurista:


 • Kerättyjen marjamäärien seuranta
 • Työtuntien ja työntekijöille maksettavien palkkojen määrien seuranta
 • Raportit esimerkiksi lohkokohtaisista poiminnoista
 • Poimittujen marjojen määrien kirjaus myös viivakoodinlukijaa käyttäen
 • Suositeltavat selaimet Chrome, Firefox, Safari
 • Hinta 103 €/vuosi + alv 24%
 • Poimurilla tehdyt kirjaukset tallentuvat ohjelmaan kasvulohkoittain. Poimurin raporteilta voit helposti seurata lukuja myös työntekijöittäin tai kasvilajeittain – ja jopa lajikkeittain. Poimintojen kirjaamisessa voi käyttää apuna työntekijäkohtaisia viivakoodeja. Poimurin lisenssiin kuuluu pääkäyttäjän lisenssi sekä viisi työntekijän lisenssiä. Pääkäyttäjän lisenssillä hallinnoidaan Poimurin lohko- ja työntekijätietoja. Työntekijän rajatuilla oikeuksilla voi Poimurissa kirjata poimintoja ja tuntikirjauksia sovellukseen.

  Poimuri-lisämoduulin käyttöönotto edellyttää, että Minun Maatilani Wisu -viljelysuunnitteluohjelma on tilalla jo käytössä.

  Tilaa Minun Maatilani -uutiskirje!
  Tilaamalla Minun Maatilani -uutiskirjeen saat sähköpostiisi joka kuukausi koosteen ajankohtaisista uutisistamme, oppaistamme ja muista mielenkiintoisista sisällöistä. Voit poistua listalta milloin tahansa.

  Please verify that you are not a robot

  Jättämällä meille yhteystietosi hyväksyt tietojesi käyttämisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

  Haluatko lisätietoja Poimurista? Ota yhteyttä!

  Minun Maatilani ohjelmistotuki

  puh. 09 8566 5959 / tuki@mtech.fi